maandag 22 april 2013

Dernau / Altenahr (D)


"Let me sing for my beloved my love song concerning his vineyard:
My beloved had a vineyard on a very fertile hill. He dug it and cleared it of stones, and planted it with choice vines; he built a watchtower in the midst of it, and hewed out a wine vat in it; and he looked for it
to yield grapes, but it yielded wild grapes. And now, O inhabitants of Jerusalem and men of Judah, judge between me and my vineyard. What more was there to do for my vineyard, that I have not done in it?"
~Isaiah 5:1-30


2 opmerkingen:

 1. Dag Hans, nu ik jouw foto's zo zie van dit schilderachtige dorpje, herinner ik mij de naam weer. Dat moet al weer meer dan dertig jaar geleden zijn, dat ik daar met mijn ouders ben geweest. Prachtige foto's (dia's) gemaakt ook, van mooie watervalletjes, maar die moest je toen nog opsturen in een envelop naar Fuji, om ze te laten ontwikkelen. Nooit neer iets van teruggezien, jammer genoeg ... Maar nu ik dit zie, wil ik graag nog een keer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anton. Dank je voor je leuke reactie. Nou ja leuk, wel balen dat je die foto's nooit heb terug gekregen. Dat gebeurde nog weleens inderdaad. Reden temeer om onze digitale foto's op tijd de back-uppen!..
   Was even een weekend in het Eiffel/Ahr gebied. Inderdaad, schilderachtige dorpjes, pleintjes en natuur. Hopelijk voor mij een volgende keer met minder hernia-pijnen. Lopen met meerdere vernauwingen in je rug bleek te hoog gegrepen..
   Hoe dan ook, zeker de moeite waard om terug te gaan Anton. Nu met je digitale Canon. Aan jou wel besteed! ;)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...