zondag 6 januari 2013

Chinatown New York City"Religion that God our Father accepts as pure and faultless is this: to look after orphans and 
widows in their distress and to keep oneself from being polluted by the world."
~James 1:27

4 opmerkingen:

 1. china town..ben ik geweest met me ma ...me stief broer woonde in new york..ik heb in new york 1 jaar gewoond..

  ook in boston massachusset..ik ken new york city zoo goed..zijn veel dominicaanse mensen daar en joden..leuk foto hans..ik moet leren met me camera werken ik bedoel de shots goed maken..me man leert me...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave stad hè! Heb je in City gewoond, op Manhattan?
  Lijkt mij ook wel wat om een jaar in NYC te wonen! ;) Chinatown vond ik eigenlijk maar niks met al dat hondenvlees en kikkers die aangeboden worden, aigh.. Maar die trappen tegen de gevels zijn prachtig.
  Boston, ook al zo'n mooie stad!
  Dan valt Arnhem wel tegen hè? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. is heel lang geleden ik was zeker 29 jaar oud...en me stief broer woonde op de audubon avenue en ik vindt het zo gevaarlijk daar is zo'n een enorm stad ik ging niet al te ver lopen in me eentje alleen naar de dominicaanse winkels er zijn zoveel herinner me aan santo domingo alles buiten...new york heel gevaarlijk..

  ik vindt arnhem veel beter..lol..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt mij ook geen prettige buurt, zo vlak bij de Bronx.. brrrr.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...