donderdag 27 september 2012

The Word


ESV Bible New Testament w/ Psalms and Proverbs,
present from my parents friends from California.

Thank you Richard & Lana !!


"Let the word of Christ dwell in you richly."
~Colossians 3:16 esv

3 opmerkingen:

 1. Het woord;een bron om uit te putten, een bron van leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Die foto. Ik heb een bijbel in de oude statenvertaling en omdat ie uit de band viel heb ik er een mooie cover om laten maken. Mijn kinderen lezen een andere vertaling. Ik ben orthodox opgevoed en aan sommige teksten uit de SV ben ik echt gehecht.

  Gaaf, die lampjes en de bijbel. Zijn Woord is een Licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijzondere foto, met die lichtjes. Het licht valt op de bijbel. Schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...