vrijdag 3 augustus 2012

First fading"But to all who did receive Him, who believed in His name,
He gave the right to become children of God."
~John 1:12

5 opmerkingen:

 1. Ja, bij mij begint de roze hortensia in de tuin ook weer enige bruine randjes te vertonen... Prachtige fotowebsite, Hans! Ik ga mijzelf even toevoegen, geeft vast weer inspiratie voor mijn eigen camera-momenten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ze beginnen dit jaar wel erg vroeg te verkleuren hè. Fijn voor mij, want dan vind ik ze op z'n mooist! :) Dankjewel Annemieke, en jij veel plezier met fotograferen. Op foto's kun je zo mooi de details van Gods schepping bekijken. Ik hou er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon een opmerking over deze blog: wat een prachtige foto's. Je zou ze zo allemaal opslaan in een mapje. Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel Ron. Allemaal is misschien wel erg veel.. ;-) maar je mag ze opslaan voor eigen gebruik hoor. Graag gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...